bilde

Ventilasjon og luftrensing

Luften i kontormiljøer er ofte forurenset av usynlige og skadelige partikler fra papir, toner, bygninsmaterialer, pollen, veistøv og fra f.eks. tepper og andre tekstiler.Camfil

Camfil

CamCleaner er Camfils serie patenterte luftrensere, med markedets mest effektive HEPA filter. De fungerer som et supplement til eksisterende ventilasjon og gir reduserte energikostnader, mer effektiv produksjon og et sunnere arbeidsmiljø med mindre støv og færre skadelige partikler.

Lake Air

Lake Air

Lake Air elektrostatiske luftrensere

Deparia

Deparia

Deparia - den mest effektive og nyskapende løsning når det gjelder innendørs luftkvalitet, spesielt i de omgivelsene hvor vi tilbringer det meste av vår fritid og arbeidstid.

Industrielle luftrensere

Industrielle luftrensere

Industriell luftrensing og luftrensing til næringslivskunder er et av våre spesialområder. Vi har et stor utvalg av luftrensere til næringslivskunder.

PM1 - de farligste småpartiklene

PM1 - de farligste småpartiklene

Alle vet at forurenset luft ikke er bra for helsen. Nye forskningsfunn viser at de minste luftpartiklene er de farligste, noe som er mindre kjent for de fleste.

Luften i kontormiljøer er ofte forurenset av usynlige og skadelige partikler fra papir, toner, bygningsmaterialer, pollen, veistøv og fra f.eks. tepper og andre tekstiler.
 
Vanlige ventilasjonsanlegg er ofte ikke designet for å fjerne svevestøv fra spesielt utsatte områder. Derfor er luften på kontoret ofte mer forurenset enn luften ute. Vi har en rekke luftrensere til næringsbygg, både lokale og til montering i ventilasjonsanlegg.
 
Vi har et stort utvalg av luftrensere til næringslivskunder. Vi har løsninger til blant annet industri, næringsmiddel, helsevesen, privatboliger og kontor.

Ren luft det lønner seg!
Ren luft er viktig for helse og trivsel.


Vi har stort utvalg av luftrensere til alle formål. Ta kontakt med oss for mer informasjon om luftrensere eller klikk på bildene for mer informasjon.